Impartasim aceeasi pasiune pentru calatorii si gastronomie si sunt mandra sa pot impartasi experientele mele alaturi de voi. Sunt aici pentru voi pentru a parcurge expeditia noastra culturala si culinara impreuna si de a ne lasa prada creativitatii noastre culinare. Nimic nu este imposibil, daca exista: dorinta, vointa si putinta, acesta este citatul dupa care ma ghidez in viata si am reusit in ce mi-am propus. Nici un plan nu este prea indraznet daca iti doresti.
Despre mine cateva cuvinte, de cand ma stiu am fost un copil sportiv, care alerga toata ziua si batea mingea atat la scoala cat si in spatele blocului, ne prindea noapte si noi tot la joaca eram, de aceea o mai si incasam din cand in cand. La scoala nu am fost top performance dar in primi zece eram, nu eram asa zisa tocilara decat la ce imi placea mie, adica istoria si geografia. Materii care mi-au ghidat in viata.
Am terminat liceul Ion Creanga din Bucuresti, sectia Istorie-geografie si facultatea de Agro-Turism (Bioterra).
Joburile care le-am avut s-au impletit tot cu Turismul atat la ONT Carpati cat si Centrul de calcul al ministerului Turismului. Am trecut dupa aceasta experienta datorita specializarii mele in domeniul bancar pe carduri / Western Union (transferuri internationale) si am lucrat mai bine de 22 de ani in domeniul bancar. Intre timp mi-am dezvoltat abilitatile pe parte culinara urmand mai multe cursuri de profil, am aparut la emisiuni TV si in diferite reviste de specialitate. Am participat la organizari de evenimente si activitati de catering. Dupa atata timp am considerat ca este suficient si m-am intors la prima dragoste turismul, asa ca in 2015 am deschis un hostel, Transilvania Hostel din San Jose, Costa Rica.
A fost ceva de vis, frumos, cu realizari si recunoastere cu munca multa dar si cu reusite. Am facut cunoscuta Romania pe acele meleaguri iar turistii care ne-au vizitat in Costa Rica si-au dorit ca urmatoarea vizita sa fie Romania, cred ca am fost un mic ambasador al culturii si mancarurilor romanesti, asa cum am explica tin cadrul emisiuni lui Cezar Dumitrui de la canal 33. Am fost unul din cele mai bune hosteluri in acea perioada conform statisticilor: Booking.com, Hostelworld si Airbnb.
In 2018 aceasta aventura, s-a terminat, am revenit in Romania, unde am stat cateva luni si iarasi am plecat in UK, unde impreuna cu o prietena, am deschis Nics & Gabs, Romanian Tate and Flavour, activitate de organizari de evenimente si catering. Am participat la diferite targuri cu rezultate bune. Timpul trecesi iti doresti sa revii acasa, cee ace am si facut. Asa ca m-am dedicate mai mult calatoriilor si scrisului pe blog. Am aprofundat vizitele in Norvegia, este deja a 12 oaracand vizitez aceasta minunata tara, deoarece fiica mea, Alexandra locuieste in Oslo. Asa ca am avut mai mult timp sa calatoresc sis a vad lucruri foarte frumoase, puse in plan de Alexandra. Gasiti detalii in articole pe site. Cum de asemeni veti gasi detalii si despre baiatul meu Jimmy Choo, pisoiul meu grasat, care este rasfatatul familiei. Asa cum calatorului ii sade bine cu drumul nu va mai retin si eu tocmai imi fac bagajul catre o minunatata calatorie in Iordania.
Va imbratisez cu drag,
Nico