Fondant de ciocolata alba servit cu piure de zmeura si popping candy
140 g ciocolata alba cuvertura, 130 g unt 82%, 6 oua, 60 g zahar tos, 60 g faina, 60 g fulgi de cocos,
Pentru a unge formele: 50 g unt, topit 50 g fulgi de cocos. Se serveste cu piure de zmeura si se decoreaza cu afine si bomboane piscatoare
Mod de preparare: Topiti ciocolata(bain-marie) si amestecati cu untul intr-un vas. Amesteca ouale cu zaharul impreuna, pana va rezulta o mixtura si se va topi zaharul. Amestecati in amestecul de ciocolata si unt. Adaugati faina si fulgii de cocos si amestecati totul. Luam formele pe care le vom unge cu unt si vom presara fulgi albi de nuca de cocos, puneti compozitia in forme si dati la frigider o ora.
Dupa aceea scoateti din frigider si dati la cuptor la T 200° NUMAI 8 MINUTE.
Lasati 1 minut si serviti cu piureul facut in avans.
Decorati ca in imaginile alaturate si serviti.
Pofta Buna


Lasă un răspuns