Salata frantuzeasca cu branza Camembert si legume
O salata super tasty pentru un inceput de week-end care imbina aromele frantuzesti cu cele autohtone. Ceva wow si satios in acelas timp. O salata care se potriveste de minune cu un vin frantuzesc.
Ingredientele:
-
-
-
-
- 100 grame de branza de Camembert le Caracter ( DucDeCoeur),
- 3 fire de ceapa verde,
- ½ de ceapa(daca va place ceapa puteti pune chiar 1 bucata),
- 3 rosii cherry,
- 3 rosii chery de culoare galbena,
- 3 rosii cherry rosii pirguite,
- 1 castravete,
- Ardei gras rosu, portocaliu si verde,
- 1 gram de cimbru uscat,
- 1 catel de usturoi, ulei de masline,
- juice 1/2 de lamaie, sare, piper.
- Décor: 2 rosii cherry si parmezan ras
- Spalam bine legumele, taiem ceapa, ardei, castravetele, rosiile si ceapa. Branza se va rupe in cubulete de marime potrivita. Usturoiul se rade iar din lamaie se va extrage juice-ul, pentru dressing care se va combina cu uleiul de masline, proportie 1 la 3. Combinam ingredientele iar la final asezonam cu sare,piper, cimbru si vom dresa salata noastra.
- O reteta simpla dar de mare efect, asa ca nu imi ramane decat sa va urez, Bon appetit.


-
-
-



Lasă un răspuns