Fajitas de pui,

31 ianuarie 2025

Ceva rapid care te scoate din dificultate pe ultima suta de metri. Rapid, sanatos si satios.  Era mancare mea preferata in Costa Rica.

Ingrediente:

250 g de piept de pui,

Ardei tricolor: 50 g din fiecare,

1 Ceapa rosie,

Ceapa verde,

Susan,

Ulei,

Sos de soia,

Sos dulce-acrisor,

Sare, Piper, boia iute

Mod de preparare:

Spalam pieptul de pui si il vom taia in fasii de marime potrivita. Adaugam ulei in tigaie iar cand acesta este cald adaugam carnea. O lasam sa se soteze dar suntem atenti sa nu se prajeasca tare.

Dupa aceea adaugam ceapa si ardeiul si continuam sotarea. Cand acestea sunt pe treisferturi facute, vom adauga intr-un castronas apa, sos de soia si sos dulce acrisor iar acestea le vom adauga peste carne. Verificam carnea trebuie sa fie moale. Piperam si adaugam boiaua.

La final gustam si vom potrivi daca mai trebuie sare, adaugam ceapa verde taiata in stil Asiatic si susanul.

Acest preparat il recomand a se servi cu un vin alb/ roze demi sec.

Pofta Buna.


Lasă un răspuns